کهیر پس از زایمان چگونه درمان می شود؟
در بیشتر موارد، کهیر های بعد از زایمان نیازی به درمان ندارند. پزشک ممکن است برای کمک به کنترل علائم در موارد جدی دارو تجویز کند؛ اما درمان های احتمالی این وضعیت می تواند شامل موارد زیر باشد، درمان کهیر پس از زایمان :
- اپی نفرین
- تزریق های آلرژی
- لوسیون یا کرم ضد خارش
- آنتی هیستامین (مانند فنیرامین)
- کرم استروئیدی پوست (مانند بتامتازون والرات)
- داروهای استروئیدی (مانند پردنیزولون در موارد تورم و خارش جدی)
- اگر آلرژی دارید، ممکن است لازم باشد به یک متخصص آلرژی مراجعه کنید تا علت اصلی و عامل محرک شناسایی شود.
طبق بررسی های صورت گرفته، کرم های استروئیدی مانند بتامتازون والرات و داروهای آلرژی مانند آنتی هیستامین فنیرامین برای افرادی که باردار یا شیرده هستند بی خطر است؛ اما اگر کهیر پس از زایمان دارید و به کودک خود شیر می دهید، قبل از استفاده یا مصرف هر نوع دارو با پزشک خود مشورت کنید.
کهیر پس از زایمان چه مدت طول می کشد؟
مدت زمان بروز کهیر پس از زایمان به علت این بیماری موقتی پوست بستگی دارد. کهیر که از اکثر واکنش های آلرژیک اتفاق میفتد معمولاً فقط تا زمانی ماده حساسیت زا در بدن از بین برود، دوام می آورد؛ که ممکن است چند دقیقه تا چند ساعت یا چند روز طول بکشد. حتی این احتمال وجود دارد که اگر دوباره در معرض ماده حساسیت زا قرار بگیرید، کهیر ها دوباره برگردند و عود کنند.
اگر کهیر ناشی از عدم تعادل آنزیم های کبدی رخ دهد، ممکن است ظرف یک هفته از تولد کودک برطرف شود، یا حتی می تواند تا 6 هفته ادامه داشته باشد.
کهیرهای بعد از زایمان را چگونه در خانه درمان کنیم؟
درمان های خانگی کهیر پس از زایمان به تسکین پوست و کنترل خارش کمک می کند. برای کمک به کاهش خراش، این راهکارها را امتحان کنید:
- چرت بزنید یا استراحت کنید.
- یک لوسیون طبیعی استفاده کنید.
- یک حمام خنک (ولرم) داشته باشید.
- از مرطوب کننده بر روی پوست استفاده کنید.
- لباس های گشاد (به خصوص پارچه های نخی) بپوشید.
- از ژل آلوئه ورا خالص برای بهبود و تسکین کهیرها استفاده کنید.
- از قرار گرفتن در معرض محرک های حساسیت زا خودداری کنید.
درمان های خانگی که می توانید برای کهیر پس از زایمان امتحان کنید، عباراتند از:
آلوئه ورا: آلوئه ورا همچنین اثر خنک کنندگی بر التهاب دارد. ژل آلوئه ورا تازه را استخراج کرده و آن را روی ناحیه آسیب دیده بمالید. مدتی بگذارید و با آب سرد بشویید.
زردچوبه: زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است. یک قاشق چایخوری زردچوبه را به یک لیوان شیر داغ اضافه کنید. می توانید کمی پودر فلفل سیاه اضافه کرده و آن را دو بار در روز مصرف کنید. با این حال، مطالعات کافی برای حمایت از اثر زردچوبه در پوست وجود ندارد.
چای بابونه: چای بابونه می تواند علائم مانند التهاب، خارش و بثورات را تسکین دهد. اگرچه هیچ مطالعه ای در مورد ایمنی آن بر روی زنان پس از زایمان انجام نشده است، اما هیچ گزارشی در مورد سمیت آن هم وجود ندارد. یک قاشق غذاخوری بابونه خشک را در یک فنجان آب داغ بریزید. اجازه دهید حدود پنج دقیقه دم بکشد، صاف کنید و یک یا دو بار در روز بخورید.
حمام بلغور جو دوسر: خواص ضد التهابی و تسکین دهنده بلغور جو دوسر ممکن است باعث تسکین خارش و تورم شود. یک فنجان بلغور جو دوسر را در یک پارچه میکروفیبر قرار دهید و آن را در یک کاسه آب داغ خیس کنید. بگذارید حدود 10 تا 15 دقیقه بماند و آن را به وان اضافه کنید. حدود 15 دقیقه در این حمام غوطه ور شوید.