متخصص زنان بجنورد | درمان اختلالات خوردن در بارداری

درمان اختلالات خوردن در بارداری

راهکار درمانی اختلالات خوردن در بارداری

اختلالات خوردن در بارداری | برای بیشتر خانم‌های باردار، شنیدن این جمله که: «اصلاً نمی‌شه فهمید که تو بارداری» یک تعریف و تمجید است اما آیا واقعاً یک مادر باردار به چنین ویژگی‌ای نیاز دارد؟ خانم‌ها در طول بارداری‌شان مقدار متفاوتی وزن اضافه می‌کنند و یک طیف اضافه‌ وزن سالم در بارداری وجود دارد. اما اضافه نکردن وزن کافی در طول بارداری خطرناک است، زیرا این وضعیت می‌تواند ریسک سقط جنین و برخی مشکلات زایمان مثل زودرس بودن و وزن پایین هنگام تولد را افزایش دهد.

اگر میزان غذای مصرفی‌ خود در طول بارداری را محدود کنید یا رژیم‌های سخت بگیرید، جنین شما مواد مغذی کافی را دریافت نخواهد کرد و چون او برای رشد در رحم به مواد مغذی بسیار زیادی نیاز دارد، محدود کردن غذا در طول بارداری مخالف طبیعت و رشد کودک شماست. زنانی که بی‌اشتهایی عصبی یا آنورکسیا دارند، کنترل شناختی بسیار عظیمی روی یک غریزهٔ زیستی طبیعی یعنی غذا خوردن در طول بارداری اعمال می‌کنند که اثرات بدی دارد.

متخصص زنان بجنورد | اختلالات خوردن در بارداری

درمان و راهکار اختلالات خوردن در بارداری کدام است ؟

خانم‌های باردار اغلب سابقهٔ اختلالات خوردن خود را با متخصص زنان در میان نمی‌گذارند و صراحتاً بگویم، بیشتر متخصصان زایمان هم اگر از آن مطلع شوند، نمی‌دانند چه کاری انجام دهند. بسیاری از پزشکان هنوز فکر می‌کنند اختلالات خوردن انتخابی هستند. اما ما باید زنان را تشویق کنیم که بتوانند این مسائل را راحت بیان کنند. و باید پزشکان هم آمادگی شنیدنشان را داشته باشند. تا بتوانند این زنان را به رژیم‌شناس، روان‌پزشک و روان‌شناس ارجاع دهند. این زنان در طول بارداری به حمایت و پشتیبانی از منابع زیادی نیاز دارند.

اگر شما در گذشته اختلال خوردن داشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم. در صورت امکان قبل از بارداری به یک روان‌شناس و یک رژیم‌شناس مراجعه کنید. تا یک تیم حمایتی آماده داشته باشید. شما می‌توانید تغییرات مهمی ایجاد کنید تا شانس داشتن یک بارداری سالم برای خود و کودکتان را افزایش دهید. برای مثال، در یک پژوهش نشان داده شد. که حتی زمانی که زنان مبتلا به کم‌اشتهایی عصبی یا زنانی با سابقهٔ این اختلال، بارداری خود را با وزن پایین‌تر از محدودهٔ سالم شروع کردند. افزایش وزن کافی در طول بارداری آنها را از مشکلات مرتبط محافظت کرد.

بارداری، با وجود چالش‌هایی که می‌تواند داشته باشد. برای بسیاری از زنانی که اختلالات خوردن دارند به یک نقطهٔ عطف تحولی تبدیل می‌شود. در ابتدا آنها تغییرات مثبتی را برای حفظ سلامت کودکشان اعمال می‌کنند. اما وقتی این تغییرات در طول بارداری، شیردهی و پس از آن دوام می‌آورند. می‌توانند آیندهٔ سالم‌تری را برای مادر و کودک رقم بزنند.

شما همچنین می توانید ...

پست های محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24

تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر آرزو سعیدی می باشد