متخصص زنان بجنورد | معاینه پزشکی بررسی دلایل خونریزی بین قاعدگی

معاینه پزشکی بررسی دلایل خونریزی بین قاعدگی

در معاینه پزشکی بررسی دلایل خونریزی بین قاعدگی چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

در هنگام مراجعه به پزشک برای بررسی دلایل احتمالی خونریزی بین قاعدگی آماده پاسخگویی به سوالات مربوط به علائم خود باشید. بهتر است زمان‌های دوره قاعدگی خود را یادداشت کنید. از زمان شروع تا پایان قاعدگی، شدت و مدت زمان خونریزی و اینکه چه وقت و چه میزان خونریزی بین پریود دارید یادداشت برداری کنید.
پزشک شما می‌خواهد از علائم دیگری که تجربه کرده اید و هر دارویی که مصرف می‌کنید مطلع شود. پزشک همچنین احتمالاً معاینه فیزیکی از جمله معاینه لگن را برای شما انجام می‌دهد. آزمایش‌های تشخیصی به پزشک کمک می‌کند تا علت خونریزی را پیدا کند. پزشک همچنین ممکن است برای بررسی سطح هورمون از شما آزمایشات خون بگیرد. ممکن است برای آزمایش نیاز به کشت یا برداشتن بافت از دهانه رحم یا پوشش رحم داشته باشید که به آن بیوپسی می‌گویند. همچنین سونوگرافی نیز برای تشخیص بهتر انجام خواهد شد.
هیچ نوع درمان خاصی برای درمان خونریزی‌های بین قاعدگی وجود ندارد. درمان بیشتر بستگی به علت خونریزی بین قاعدگی در شما دارد. برای درمان خونریزی بین قاعدگی اول از همه باید علتی را که موجب به خونریزی شده است را درمان کنید.

متخصص زنان بجنورد | راه‌های درمان بواسیر در بارداری

پیامدهای نادیده گرفتن خونریزی بین دو قاعدگی

در برخی از موارد خونریزی‌های بین قاعدگی به خودی خود برطرف خواهند شد. با این حال برای برخی دیگر از زنان درمان خونریزی بین قاعدگی به درمان علت اصلی بستگی دارد. عدم توجه به مشکل و عدم مراجعه به پزشک می‌تواند مشکل را بدتر کند. اگر علت خونریزی عفونت، سرطان یا اختلال جدی دیگری باشد، عواقب آن می‌تواند تهدیدکننده زندگی فرد باشد.

جلوگیری از خونریزی خارج از پریودی

بسته به علت ممکن است نتوانید از خونریزی بین دوره‌ها جلوگیری کنید. با این حال، در برخی موارد، اقدامات پیشگیرانه می‌تواند کمک کنند باشند. داشتن یک سبک زندگی سالم و کنترل وزن برای رسیدن به یک وزن ایده‌آل می‌تواند بسیار موثر باشد چرا که اضافه وزن می‌تواند منجر به خونریزی‌های بین قاعدگی شود.
اگر از قرص‌های ضدبارداری استفاده می‌کنید، آن را به طور دقیق و طبق دستورالعمل مصرف کنید تا باعث عدم تعادل هورمونی در شما نشود. برای حفظ سلامتی و کاهش استرس سعی کنید به طور منظم ورزش کنید. برای مدیریت درد، از ایبوپروفن (Advil) یا ناپروکسن (Aleve ، Naprosyn) استفاده کنید، این داروها در واقع می‌توانند به کاهش خونریزی کمک کنند. از مصرف آسپیرین (بوفرین) خودداری کنید، چرا که ممکن است خطر خونریزی شما را افزایش دهد.

شما همچنین می توانید ...

پست های محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24

تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر آرزو سعیدی می باشد