متخصص زنان بجنورد | عوارض پریود شدید یا سنگین

عوارض پریود شدید یا سنگین

عوارض پریود شدید یا سنگین چیست؟

خونریزی بیش از حد یا طولانی مدت در پریودی می تواند منجر عوارض پریود شدید یا سنگین و سایر بیماریها شود ، از جمله:

کم خونی

منوراژی با کاهش تعداد گلبول های قرمز خون می تواند باعث کم خونی شود. تعداد گلبولهای قرمز در گردش خون توسط هموگلوبین اندازه گیری می شود. هموگلوبین پروتئینی است که سلول های قرمز خون را قادر می سازد اکسیژن را به بافت ها انتقال دهند.

کم خونی فقر آهن زمانی رخ می دهد که بدن سعی می کند با استفاده از ذخیره های آهن خود، سلول های قرمز خون از دست رفته را جبران کند تا هموگلوبین بیشتری تولید شود. هموگوبین اکسیژن را با گلبول های قرمز حمل می کند. منوراژی آهن را کاهش می دهد و باعث احتمال کم خونی فقر آهن می شود.

علائم و نشانه ها شامل پوست رنگ پریده، ضعف و خستگی است. اگرچه رژیم غذایی در کم خونی فقر آهن نقش مهمی دارد، اما کم خونی فقر آهن معمولا همراه با پریودی های سنگین ایجاد می شود.

درد شدید

همراه با پریودی سنگین، ممکن است گرفتگی های دردناکی (دیسمنوره) داشته باشید. گاهی اوقات گرفتگی های مرتبط با منوراژی به قدری شدید است که نیاز به مراجعه به پزشک دارد.

 

متخصص زنان بجنورد | عوارض پریود شدید یا سنگین

در خونریزی شدید چه بررسی هایی انجام میشه؟

هیستروسکوپی

پزشک سابقه پزشکی را بررسی می کند و در خصوص چرخه پریودی از شما سؤال می پرسد. ممکن است از شما بخواه در خصوص پریودی و جریان و شدت آن یادداشت برداری کنید. پزشک معاینه فیزیکی انجام می دهد و ممکن است آزمایشات زیر را انجام دهد:

آزمایش خون

یک نمونه از خون برای بررسی کمبود آهن (کم خونی) و سایر بیماری ها مانند اختلالات تیروئید یا ناهنجاری های لخته شدن خون گرفته می شود.

تست پاپ

در این آزمایش سلولهای دهانه رحم جمع آوری می شود تا عفونت، التهاب یا تغییراتی که ممکن است سرطانی باشد یا منجر به سرطان شود، بررسی شود.

بیوپسی آندومتر

پزشک ممکن است یک نمونه از بافت داخل رحم را برای آسیب شناسی بررسی کند.

سونوگرافی

این روش تصویربرداری از امواج صوتی برای تولید تصاویری از رحم ، تخمدان ها و لگن استفاده می شود. براساس نتایج آزمایشات اولیه ، پزشک آزمایش های بعدی را توصیه می کند. این آزمایشات عبارتند از:

سونوهیستروگرافی

در طی این آزمایش ، مایعی از طریق لوله به داخل رحم شما از طریق واژن و دهانه رحم تزریق می شود. سپس پزشک از سونوگرافی استفاده می کند تا پوشش رحم را بررسی کند.

هیستروسکوپی

این معاینه شامل وارد کردن یک ابزار نازک و روشن از طریق واژن و دهانه رحم به رحم است که به پزشک اجازه می دهد داخل رحم را ببیند. پزشکان پس از رد کردن سایر اختلالات پریودی، بیماری ها یا عوارض داروها، دلیل پریودی سنگین را تشخیص می دهند.

 


دکترآرزوسعیدی

جراح و متخصص بیماری های زنان

متخصص زنان بجنورد

جهت مشاهده پیج اینستاگرام متخصص زنان بجنورد کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

آی یو دی چیست ؟

حاملگی مولار چیست ؟

علل ریزش مو در زنان شیرده

زایمان زودرس و تولد نوزاد نارس

کهیر بعد از زایمان و علت آن

سرطان دهانه رحم چیست | علل و علائم

پیشگیری و درمان سرطان دهانه رحم

فیبروم های رحم چیست و درمان آن

قرص ال دی برای جلوگیری از پریودی

 

شما همچنین می توانید ...

پست های محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24

تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر آرزو سعیدی می باشد