درمان های خانگی درد پریود
برای کاهش درد پریود می توان از درمان های خانگی استفاده کرد برخی از آنان درد را سریعا کاهش می دهد و برخی درد دوره های بعدی را کم می کند. در ادامه با ما همراه باشید تا چند روش درمانی را برای شما توضیح دهیم.
با ما همراه باشید با مطالب خواندنی و آموزنده دکتر آرزو سعیدی متخصص زنان بجنورد :
- میومکتومی رحمی جراحی دکتر سعیدی
- تشخیص چسبندگی رحم
- راهکار درمان عفونت لگنی
- علت خونریزی از واژن چیست؟
- جراحی کیست هموراژیک توسط دکتر سعیدی
کاهش سریع درد پریود
قرص مسکن
داروهایی مثل ژلوفن و مفنامیک اسید می توانند درد سریعا کاهش دهند. از ژلوفن به ندرت و فقط هنگامی که درد شدید است استفاده کنید. مفنامیک اسید را به صورت مرتب در دو روز اول استفاده کنید تا درد را کاهش دهد. اگر درد شما بسیار شدید بود با مراجعه به پزشک می توانید از مسکن های قوی تری نیز استفاده کنید.
گرم کردن
گرم کردن کمر و شکم به کاهش درد کمک می کند. حمام دوش آب گرم نیز بسیار موثر است. استفاده از کیسه آب گرم نیز یکی دیگر از گزینه ها است.
تغذیه تان را تغییر دهید.
مصرف چربی ها را کم کنید و سبزیجات را جایگزین آن ها کنید. برای کاهش درد پریود منیزیم بیشتری مصرف کنید تا از گرفتگی عضلات جلوگیری کند. منیزیم در بادام و اسفناج به مقدار زیادی وجود دارد. آب فراوان بنوشید تا آب بدنتان خشک نشود. از مصرف برخی غذا ها مانند: الکل، کافئین، غذاهای شور و نوشابه های گاز دار بپرهیزید.
کاهش درد پریود با ماساژ
یکی از روش های کاهش درد ماساژ می باشد. ماساژ با روغن های گیاهی و گرم نگه داشتن تأثیر زیادی در کاهش درد پریود دارند. تحقیقات نشان داده است که علاوه بر این که با ماساژ شدت درد کاهش می یابد بلکه اثرات یک ماساژ آرامش بخش تا شش هفته بعد از آن نیز ادامه می یابد. یکی از بهترین روش های ماساژ در دوران پریودی، ماساژ متمرکز بر رحم و عضلات است. انجام ماساژ را ده روز قبل و در طول دوره قاعدگی برای تسکین درد پیشنهاد می کنیم.
مسکن های قوی برای درد پریود
اگر درد پریود شما شدید بهتر است با مراجعه به پزشک مراحل درمانی را طی کنید. در ادامه ما بهترین قرص برای کاهش درد پریود را ذکر می کنیم که بهتر است با تجویز پزشک مصرف شوند.
ایبوپروفن
این دارو با داشتن خاصیت ضد التهابی می تواند به کاهش درد پریود کمک کند. این دارو یک مسکن قوی برای درد است. از مصرف بی مورد و زیادی این دارو بپرهیزید زیرا استفاده زیادی آن موجب سکته مغزی می شود. و می تواند باعث بروز زخم معده نیز شود.
ناپروکسن
ناپروکسن یک داروی ضد التهابی برای تسکین درد است. این دارو علاوه بر درد پریود، درد های سایر نقاط بدن را نیز آرام می کند.
سلکوکسیب
برای کاهش درد قاعدگی بسیار موثر است اما از شهرت کم تری برخوردار است.
آسپرین
مسکنی برای درد های خفیف است. برای درد قاعدگی نیز مفید می باشد. کاربرد اصلی آن برای جلوگیری از سکته قلبی و مغزی می باشد.
مصرف نوافن برای درد پریود
این دارو یک مسکن قوی برای کاهش درد پریود می باشد. علاوه بر تسکین دهندگی باعث کاهش میزان خونریزی شدید قاعدگی می باشد. این قرص ترکیبی از استامینوفن، ایبوپروفن و کافئین است. هورمون های درد را در بدن کاهش می دهد. از مصرف زیاد این قرص بپرهیزید و آن را تحت نظر پزشک مصرف کنید.
درد پریود تجربه ای ناخوشایند برای هر خانمی می تواند باشد که هر ماه تکرار می شود. با دادن اطلاعاتی به شما در این زمینه سعی کردیم به درمان این درد کمکی کرده باشیم. شما می توانید به راحتی با روش های ذکر شده درد را کاهش دهید و دوره ای بدون درد را تجربه کنید. همچنین می توانید با مشورت با پزشک سطح درمان را به طور صحیح انجام دهید. با آرزوی نشاط و سلامتی همیشگی شما عزیزان.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
اگر درد پریود شما شدید و غیر طبیعی بود و همچنین چند روز ادامه دار شد به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید تا در صورت لزوم آزمایش های لازم را انجام دهید و مراحل درمانی را طی کنید.